Balmain HC Golden Tail Comb

Specificaties
Meer informatie
Merk Balmain HC
Cataloguscode BAL1250

Wat is de Balmain HC Golden Tail Comb?

De Balmain HC Golden Tail Comb is een 14 karaats gouden staartkam die ideaal is voor professioneel gebruik. De HC Golden Tail Comb is ideaal voor het schikken van de haarlokken om zo een strakke afwerking te creëren. De fijne tanden en het dunne uiteinde van de kam geven een scherp en nauwkeurig resultaat. De staartkam is bovendien goed te gebruiken voor het touperen en het creëren van meer volume in het haar.

Hoe gebruik je de Balmain HC Golden Tail Comb?

Maak een scheiding in het haar doormiddel van het dunne uiteinde van de staartkam. Gebruik vervolgens de fijne tanden van de staartkam om het haar glad te strijken. Voor meer volume, gebruik de fijne tanden om het haar te touperen richting de wortels van het haar.

Wat zijn de kenmerken van de Balmain HC Golden Tail Comb?

-14 karaats goud

-Staartkam

-Perfect om het haar af te werken

-Geschikt voor alle haartypes

-Geeft meer volume  

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!