Balmain HC Professional Ceramic Round Brush XL 43mm Black

Specificaties
Meer informatie
Merk Balmain HC
Cataloguscode BAL1253

Wat is de Balmain HC Professional Ceramic Round Brush XL 43mm Black?

De Balmain HC Professional Ceramic Round Brush XL 43mm Black is een föhnborstel van Balmain. Het is een föhnborstel die erg groot is zelfs een van de grootste die er is het heeft namelijk een diameter van 43mm. Doordat de föhnborstel zo groot is, is die geschikt voor lang en dik haar. De föhnborstel is dus geschikt voor de grotere haarsecties. De föhn borstel verkort de droogtijd bij de grotere delen van het haar. De borstel heeft een keramische coating en is ontworpen om de hitte gelijkmatig te verdelen. Het haar krijgt een stuk meer glans en volume te creëren terwijl het haar snel wordt gedroogd dankzij de negatieve ionen technologie. Met een ergonomisch, naadloos handvat en grote ronde gaten wordt de luchtcirculatie vergoot. De föhn borstel gaat pluizig haar tegen.

Hoe gebruik je de Balmain HC Professional Ceramic Round Brush XL 43mm Black?

Voor gebruik van de Balmain HC Professional Ceramic Round Brush XL 43mm Black kun je de Thermal Protection spray gebruiken om het haar te beschermen tegen eventuele schade aan het haar. Begin bij gebruik vanaf de haarwortels en ga vanaf hier naar de punten toe. Draai de borstel wel mee naar de kant waar je de slag in het haar wilt creëren herhaal deze stappen tot dat je het gewenste resultaat behaalt hebt.

Waarom een föhnborstel?

Een föhn borstel is een stylingstool is een haarstylingtool die voornamelijk bedoeld is voor het creëren van volume en/of slag in je haar. Een föhnborstel is niet bedoelt om het haar mee te krullen hiervoor kun je beter een krultang gebruiken. Het voordeel van een föhn borstel is dat het haar tegelijk wordt geföhnd en geborsteld. Je kunt het haar op verschillende manieren stijlen met een föhnborstel.

Wat zijn de kenmerken van de Balmain HC Professional Ceramic Round Brush XL 43mm Black?

-XL föhnborstel diameter van 43mm

-Geschikt voor lang en dik haar

-Keramische coating

-Geeft glans en volume

-Negatieve ionen technologie

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!