Balmain HC Color Comb Black

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Balmain
Cataloguscode BAL1258

Wat is de Balmain HC Color Comb Black?

Met de Balmain HC Color Comb Black ontwar je de lokken in het haar. De Balmain HC Color Comb is een gepolijste en handgemaakte professionele kam. De Color Comb heeft erg gladde tanden en vrij scherpe randen om schade en gespleten haarpunten te voorkomen. Je glijdt met de Color Comb moeiteloos door de haren heen hierdoor is de kam erg geschikt om te gebruiken bij het verven van het haar, omdat je hiermee heel eenvoudig gelijkmatig de verf door het haar kunt verdelen.

Hoe gebruik je de Balmain HC Color Comb Black?

De Balmain HC Color Comb Black is een kleurkam gemaakt van duurzaam, celluloseacetaat met antistatische eigenschappen die je gebruikt als je het haar gaat verven. Je gebruikt een kleurkam om tijdens het verven van het haar de verf gelijkmatig door het haar te verdelen.

Wat zijn de voordelen van de Balmain HC Color Comb Black?

-Handgemaakte professionele kam

-Gepolijste tanden

-Antistatisch

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!