Balmain HC Golden Boar Hair Spa Brush

Specificaties
Meer informatie
Merk Balmain HC
Cataloguscode BAL1257

Wat is de Balmain HC Golden Boar Hair Spa Brush?

De Balmain HC Golden Boar Hair Spa Brush is een 14 karaats gouden Spa Brush. De Spa brush bevat wildzwijnenharen die de hoofdhuid stimuleren en de bloed circulatie verhogen. De wildzwijnenharen zijn dus goed voor de hoofdhuid en voor het haar. De unieke structuur van de wildzwijnenharen verdeelt de natuurlijke oliën vanaf de haaraanzet tot aan de haarpunten. Door de haarstrengen van een kleine hoeveelheid talg te voorzien, zorgt de Spa Brush voor verzorgd haar en voegt deze glans toe zonder styling producten te gebruiken ook gaat het pluizend haar tegen.

Hoe gebruik je de Balmain HC Golden Boar Hair Spa Brush?

Je gebruikt de Balmain HC Golden Boar Hair Spa Brush op droog haar. Zorg ervoor dat het haar klit vrij is. Begin tijdens het borstelen vanaf de hoofdhuid naar de punten toe. Door dit te doen, worden de natuurlijke oliën van de wortels over de haren en de hoofdhuid verdeeld, waardoor het haar glanst en herstelt dit komt door de wildzijnenharen.

Wat is het voordeel van wildzwijnenharen?

Borstels van wildzwijnenhaar staan ​​erom bekend dat ze gezond en glanzend haar creëren. De wildzwijnenharen creëren natuurlijke eigenschappen die helpen het haar te hydrateren. Dit komt doordat de olien van de wortels dan tot de punten verspreid worden. De wildzwijnenharen herstellen droog haar en geven het droge haar een glans zonder een stylingsproduct te gebruiken.

Wat zijn de kenmerken van de Balmain HC Golden Boar Hair Spa Brush?

-14 Karaats Goud

-Bevat wildzwijnharen

-Geschikt voor alle haartypes

-Creëert een glanzende professionele afwerking

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!