Olaplex Salon Kit

Specificaties
Meer informatie
Merk Olaplex
Cataloguscode OLA0009
Haartype Chemisch behandeld haar
Uniek ingrediënt OLAPLEX Bond Building Chemistry™
Inhoud 3 stuks
Werking Olaplex beschermt en versterkt het haar tijdens een chemische behandeling en vermindert beschadiging en breuk. Olaplex kan ook als haarherstel behandeling worden gebruikt.
Gebruik Alleen te gebruiken voor professioneel gebruik.
Gebruikswijze

Wij leveren Olaplex uitsluitend in Noord Nederland

Wij leveren Olaplex uitsluitend in Noord Nederland

  • Salon pakket met Olaplex No. 1 en No. 2

  • Inclusief doseerhouder

  • Maakt het haar sterker en gezonder

  • De haarkleur blijft langer houdbaar

Waarom de Olaplex Salon Kit?

Gebruik Olaplex tijdens chemische behandelingen zoals kleuren of blonderen en je zult verstelt staan wat dit fantastische product met het haar doet. Olaplex bevat een unieke formule, dat de verbroken verbindingen in het haar herstelt, waardoor het haar sterker en gezonder wordt. Ook is het een ideaal product voor beschadigd haar. 

In 3 stappen wordt Olaplex als favoriete hulpmiddel voor kappers gebruikt voor sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar, waardoor het haar sterker en gezonder wordt. Bestel de Olaplex Salon Kit nu en ervaar de verassende werking van Olaplex!

Hoe werken de stappen van Olaplex?

Het is heel erg belangrijk dat je altijd de gebruikswijze volgt. Hieronder volgt een korte uitleg van de stappen van Olaplex.

Let op: Alleen geschikt voor professioneel gebruik.
Let op: Volg altijd de juiste gebruikswijze en mengverhouding

  1. Stap No.1 wordt toegevoegd aan de kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling. 
  2. Stap No.2 wordt aangebracht direct nadat de kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.
  3. Stap No.3 geef je mee aan de klant naar huis, om het haar verder te kunnen verzorgen, zo wordt het haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op het haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg het haar met de shampoo en conditioner van Olaplex.

Wat is de gebruikswijze van Olaplex?

Total Hair: Dé kappersgroothandel

Total Hair Service is al bijna 30 jaar dé kappersgroothandel voor de beste kappersproducten. Total Hair verkoopt alleen kappersproducten aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we een maximale service bieden en met de haarstylisten meedenken.

Heb je als kapper, kapsalon of barbier een vraag? Dan horen we dat graag! Stuur ons een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. 

We houden regelmatig interessante cursussen, van bijvoorbeeld Affinage en Balmain. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via social media: 

Ook interessant voor jou