Kitoko Botanical is een 100% plantaardig, vegan proof haarkleurproduct. Gelanceerd door Affinage Salon Professional met Kitoko Botanical Color. Een product waarmee je het haar extreem glanzend, zacht en grijsdekkend kunt kleuren.

Een 100% natuurlijke salonkleuring voor de "veggie", trendbewuste en/of de hoofdhuidgevoelige klanten. De formule is een combinatie van poeder en gezuiverd water. Dit mag dan vrij eenvoudig zijn, bij de Kitoko Botanical Color-behandeling komt wel wat technologie kijken.

Kies voor de Affinage Kitoko Botanical Colour Intro Kit!

De Affinage Kitoko Botanical Colour Intro Kit is het perfecte introductiepakket om te beginnen met de Kitoko Botanical Colours. De Botanical Color is een biologische verf die geen ammonia bevat. De verf is gebaseerd op 7 natuurlijke kleurstoffen. Ook bevat de haarverf slechts 13% semipermanente pigmenten. Hierdoor beschadigt het haar niet. Ook kan deze verf zelfs gebruikt worden bij een gevoelige hoofdhuid. Na het gebruik van de verf, krijgt het haar een prachtige natuurlijke glans en meer volume. De Botanical Color hebben een 100% grijsdekking, zijn lang houdbaar en vegan friendly.

Het pakket bevat de volgende producten:

  • 12 kleuren
  • Primer shampoo 1 liter
  • Kleurenkaart ASP
  • Verfbakje ASP
  • Garde ASP
  • Verfkwast ASP
  • Brochure
  • Gebruiksaanwijzing

Wat is het effect van de Affinage Kitoko Botanical Colours?

Na het gebruik van de Affinage Kitoko Botanical Colours heeft het haar extra volume en een prachtige natuurlijk glans. Daarnaast is deze verf ammonia vrij en zal het haar niet beschadigen. Deze verf is ook te gebruiken bij klanten die gevoelig zijn voor de stoffen PPD en PTD.

Total Hair: De online kapperswinkel

Total Hair is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Onze kappersgroothandel verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Op onze webshop kun je een breed aanbod kappersproducten vinden en we houden ook regelmatig interessante cursussen voor kappers, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends!

Heb je vragen? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl.