CHI Aloe Vera Oil

Specificaties
Meer informatie
Merk CHI
Cataloguscode CHI1022
Haartype Krullend of kroes haar
Uniek ingrediënt Aloë Vera
Glans Ja
Werking Hydrateert, maakt het haar zacht en houdt kroezen onder controle. Zorgt voor een schitterende glans bij iedere styling.
Gegroepeerde productitems
Verpakking
CHI Aloe Vera Oil 15ml
CHI Aloe Vera Oil 89ml
  • Versterkt broos haar

  • Vermindert breuk en uitdroging

  • Definieert krullen

  • Hydrateert, maakt het glad en pluisvrij

  • pH-waarde: n.v.t

Waarom de CHI Aloe Vera Oil?

CHI Aloe Vera is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met natuurlijke textuur in het haar of krullen, die een product nodig hebben dat krullen definieert, kroeshaar tegen gaat, vochtregulerend werkt en een soepele styling geeft. De olie is verrijkt met Aloë Vera en zijde, de olie versterkt zwak haar, gaat breuk en uitdroging tegen. CHI Aloe Vera Oil hydrateert en maakt het haar zacht en houdt kroezen onder controle. Verder zorgt CHI Aloe Vera Oil voor een ongelofelijke glans bij iedere styling.

Waarom CHI Aloe Vera?

CHI Aloe Vera bevat een enorme hoeveelheid essentiële voedingsstoffen en vitaminen, biedt uitstekende conditionerende eigenschappen en bescherming voor het haar en verzacht de droge huid en hoofdhuid.

Door de voordelen van aminozuren wordt het haar sterker en de elasticiteit verbeterd, het natuurlijke vocht hydrateert het haar doordat het suiker, water en polysachariden bevat. Doordat er een laagje op het haar ontstaat, wordt vocht ingesloten en verzegeld. Het haar wordt glad en zal minder kroezend worden. Al met al, de productlijn voor krullend en kroezend haar!

Heb je nog vragen?

Lees hier de uitgebreide brochure van CHI Aloe Vera. Neem gerust even contact met ons op als je nog vragen hebt.