Diversen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kappersbenodigheden

Natuurlijk wilt u dat al uw klanten uw salon op en top tevreden verlaten. Om uw klanten helemaal tevreden terug te laten kijken op uw behandeling, heeft u soms wat meer producten nodig dan slechts de standaard kappersbenodigdheden die u in uw salon heeft liggen. Daarom verkoopt Total Hair Service niet alleen standaard vakartikelen voor kappers, maar vindt u in ons uitgebreide assortiment ook andere producten. Deze producten gebruikt u om een complete behandeling te geven aan uw klanten, voor optimale klanttevredenheid.

Total Hair Service: alles voor uw kapsalon

In deze productcategorie vindt u overige producten die u kunt gebruiken om uw klanten optimaal te bedienen in uw kapsalon. Van desinfectievloeistof tot haarbanden: Total Hair Service heeft het allemaal. U gebruikt de producten om het werken voor uzelf gemakkelijker, leuker en veiliger te maken, maar ook om uw klanten optimaal te kunnen bedienen als professionele kapper. Zelfs items als geurkaarsen vindt u in ons aanbod, voor een optimale klantervaring in uw kapsalon.

Bekijk het aanbod overige producten op deze pagina, schaf de items aan die u in uw kapsalon kunt gebruiken en bied uw klanten die optimale ervaring in uw salon.