Eyes en Face

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eyes en face

De meeste klanten in uw kapsalon komen enkel om hun haren te laten knippen, verven en/of stylen, maar u moet ook de complete behandeling kunnen bieden aan uw klanten. Heeft u bijvoorbeeld een klant voor een complete make-over, komt er een klant die zich wil mooi wil laten maken voor een feestje of heeft u een bruidje in uw kapsalon? Dan heeft u meer nodig dan enkel de standaard vakartikelen die professionele kappers gebruiken. Voor dit soort situaties heeft Total Hair Service aanvullende verzorgingsproducten, zoals bodycrèmes, bruiningcrèmes en make-up producten.

Een complete behandeling voor speciale gelegenheden

Komt er iemand naar uw kapsalon voor een uitgebreide make-over of om zich klaar te maken voor een speciaal feestje, dan kunt u hier de overige verzorgingsproducten van Total Hair Service voor gebruiken.

U stopt niet bij het verzorgen van het haar, maar u gaat net een stapje verder om de optimale ervaring te kunnen bieden aan uw speciale klant. Verlaat de klant uw kapsalon, dan ziet ze er op en top uit en kijkt ze bovendien met volle tevredenheid terug op de complete schoonheidsbehandeling in uw kapsalon.

Bekijk het aanbod overige verzorgingsproducten op deze pagina en bepaal welke items u nodig heeft voor uw kapsalon. Verwacht u een speciale klant of een bruidje in uw kapsalon? Dan vindt u op deze pagina alle items die u nodig heeft om deze klant een complete behandeling te kunnen bieden.