Conditioners / Maskers

210 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

210 producten

producten per pagina

Conditioners en maskers

Om het haar gezond te houden en te laten stralen, moet het haar goed verzorgd worden. Er zijn diverse effectieve manieren om het haar te verzorgen en één van deze manieren is het verzorgen van de lokken met conditioners en/of crème spoelingen. Conditioners worden gebruikt om het haar voorzichtig te ontwarren en ontklitten, zonder het haar te beschadigen. Zeker omdat het haar extra kwetsbaar is als het nat is, raden wij het gebruik van beschermende conditioners aan om het haar uit elkaar te halen. Maskers of crème spoelingen zorgen voor een ander aspect van het verzorgen van het haar, namelijk het aanbrengen van een mooie en natuurlijke glans.

Total Hair Service heeft een groot assortiment verzorgende conditioners met ieder hun eigen werking. Verder vindt u op deze pagina ook een groot aanbod met verschillende soorten crème spoelingen, zodat u voor iedere klant een geschikt product kunt vinden in ons aanbod.

Beschermende maskers voor optimale verzorging van het haar

U kunt het haar van uw klanten ook verzorgen door een voedend haarmasker aan te brengen. Een haarmasker bevat diverse essentiële vitaminen en proteïnen, die direct na het aanbrengen van het masker ingezet worden om beschadigd haar te herstellen en het haar weer gezond te laten glanzen. Een effectieve behandeling voor reeds beschadigd haar, maar ook zeker voor lokken die beschermd moeten worden tegen eventuele beschadiging in de toekomst. Bekijk ons grote assortiment en zoek de haarmaskers voor de haartypen van uw klanten.