K18 Leave-In Repair Mask

Specificaties
Meer informatie
Merk K18
Cataloguscode KAT0001
Gegroepeerde productitems
Verpakking
K18 Leave-In Repair Mask 50ml
K18 Leave-In Repair Mask 15ml
K18 Leave-In Repair Mask 5ml

Waarom de K18 Leave-In Repair Mask?

K18 Leave-In Repair Hair Mask is een herstellend en intensief masker dat ieder haartype wat beschadigd is door chemische behandelingen, terugbrengt naar de oorspronkelijke en natuurlijke staat van het haar. Het bevat ontwikkelde technologieën die doordringen in de haarstructuur om schade te herstellen en het haar gezonder, blijder en sterker te maken. Regelmatig gebruik van het K18-masker kan helpen om de conditie van beschadigd haar te verbeteren en te beschermen tegen verdere schade.

Het resultaat van de Repair Hair Mask is dat het haar heerlijk zacht, glad en sterk aanvoelt!

Hoe gebruik je de K18 Leave-In Repair Mask?

 1. Was je haar met een milde shampoo en spoel het goed uit. Zorg ervoor dat je haar vochtig is voordat je het K18-masker aanbrengt.
 2. Knijp voorzichtig het verzekerde water uit je haar, zodat het niet druipend nat is.
 3. Neem een ​​kleine hoeveelheid van het K18-masker (inclusief ter grootte van een muntstuk) in je handpalm. Je kunt altijd meer gebruiken als je langer of dikker bent.
 4. Verdeel het masker gelijkmatig over je handen en breng het vervolgens aan op je haar, beginnend vanaf de middenlengte tot aan de punten. vermijd de wortels en de hoofdhuid, tenzij anders aangegeven door de instructies van het product.
 5. Werk het masker voorzichtig door je haar met je vingers van een kam om ervoor te zorgen dat elk haarlokje mannelijk is. Besteed extra aandacht aan beschadigde of gedeelde delen van het haar.
 6. Laat het K18-masker gedurende de aanbevolen tijd inwerken, zoals aangegeven op de verpakking. Dit kan variëren, maar het is ongeveer 4 tot 10 minuten.
 7. Spoel je haar uit met warm water totdat het water helder is en er geen residu van het masker meer aanwezig is.
 8. Je kunt je haar vervolgens op de gebruikelijke manier stylen zoals gewoonlijk. Het K18-masker kan worden gebruikt als een leave-in-behandeling, dus je hoeft het niet uit te spoelen.

Wat zijn de kenmerken van de K18 Leave-In Repair Mask?

 • Voor (zwaar) beschadigd haar
 • Gepatenteerde bio-actieve peptides
 • Het herstelt het haar permanent
 • Het versterkt en verbetert de elasticiteit van het haar
 • 4 minuten leave-in 
 • Verstevigt en herstelt breekbaar haar op permanent
 • Vegan
 • Het is niet getest op dieren
 • Vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, ftalaten, natriumchloride, kunstmatige kleuren, formaldehyde en formaldehyde donoren

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!