Alter Ego

50 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

50 producten

producten per pagina

Over Alter Ego haarproducten

Alter Ego is een Italiaans haarverzorgingsmerk met exclusieve kleur- en verzorgingsproducten, die het haar optimaal beschermt en maximaal verzorgt.

De producten zijn gemaakt om de natuurlijke schoonheid van het haar in alle variaties en kleuren uit te laten komen. Voor iedere haarsoort is een productlijn beschikbaar. Kappers werken graag met deze producten, omdat ze het beste in het haar naar voren halen.

Ook de professionele kleurproducten accentueren de schoonheid van het haar. Zo beschikt Alter Ego over een uitgebreid programma professionele kleurproducten. Deze kleuren verzorgen het haar en geven een extra boost aan de kleurpigmenten van het haar. Dit geldt voor zowel geverfd als ongeverfd haar. Hierdoor komt de haarkleur er nog mooier uit te zien!

Nieuw: De Alter Ego Booster 

Met de Alter Ego Booster kun je al je creativiteit kwijt tijdens het kleuren. Deze kleurversterkende crème kan worden gebruikt voor spannende kleureffecten, het versterken van reflecties en het in evenwicht brengen van een kleur. De booster is ammonia vrij en bevat fruitextracten van appel, bosbes en granaatappel. Dit zorgt ervoor dat het haar niet beschadigt. Daarnaast is deze booster te gebruiken met alle Alter Ego kleur-, superbleken- en toningcrèmes. Oftewel, een booster voor volledige, intense en levendige kleuren.

Over Alter Ego Arganikare Silver

Alter Ego Arganikare Silver is een productlijn van Alter Ego, speciaal ontwikkeld voor natuurlijk blond, geblondeerd, wit of grijs haar. Het bevat paarse pigmenten, waardoor de gele of oranje gloed uit het haar wordt gehaald. Daarnaast bevat het arganolie, dat voor de verzorging van het haar zorgt. De volgende producten zijn beschikbaar bij Total Hair:

Over Alter Ego Arganikare Color

De Alter Ego Arganikare Color is een effectieve hydratatie en verzorging, dat het haar zachter maakt zonder het te verzwaren. De kleur blijft mooier, glanzender en beter houdbaar. Een perfect product voor gekleurd haar! Bij Total Hair verkopen we de volgende producten:

Over Alter Ego Technofruit Color

Deze permanente haarkleuring crème is rijk aan Garcinia Mangosteen en garandeert prachtige kleurresultaten. De rijke formule bevat een hoge concentratie aan anti oxiderende middelen, die samen met het innovatieve Keratin Delivery System (KDS), voor prachtige tinten en duurzame kleuren zorgen.

Bekijk hier voor meer informatie:

Over Alter Ego BeBlonde

Het eerste professionele assortiment kleuring en verzorging dat speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan alle behoeften van natuurlijk blond,  gebleekte of verlichte haarstructuren. De actieve ingrediënten in het BeBlonde-assortiment, zijn geselecteerd op hun herstructurerende en diep voedende eigenschappen en garanderen een maximale glans. We verkopen de volgende producten bij Total Hair:

Over Alter Ego Passion Color

De Alter Ego Passion Color is een conditioner samengesteld om zowel gekleurd als natuurlijk haar te verzorgen, te intensiveren en te beschermen. Het geeft glans aan dof haar en brengt vervaagde kleuren tot weer leven. Het product is rijk aan Omega 3 en herstelt de elasticiteit van de haarvezel. Dit maakt het haar glanzend en maakt het zijdezacht. Vitamine E beschermt het haar tegen oxidatie en heeft een anti-age effect. Het product is verkrijgbaar in verschillende kleuren en daardoor perfect voor alle haartypen!

 Bekijk hier de:

Total Hair: De online kappersgroothandel

Total Hair is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.