Sibel Verfkwast Breed

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1087
Kleur Zwart
Gebruik Een kwast voor het verven van het haar.
Afmeting 50 millimeter breed
Gebruikswijze
  1. Te gebruiken om verf op het haar aan te brengen.
  2. Voor het optimaliseren van de hygiëne, bij voorkeur bij iedere behandeling een nieuwe kwast gebruiken.
Gegroepeerde productitems
Verpakking
Sibel Verfkwast Breed Transparant Milky 8450171
Sibel Verfkwast Breed Zwart Black 8450141
  • Professionele verfkwast

  • Gemakkelijk en snel

  • 50 millimeter breed

  • Met een spitse punt

Waarom de Sibel Verfkwast Breed?

De Sibel Verfkwast Breed is een professionele verfkwast en echt een must have voor iedere kapper. Met de verfkwast kan je gemakkelijk en snel verf aanbrengen op het haar. De verfkwast is voorzien van een spitse punt, waardoor het eenvoudig is om het haar te verdelen. De verfkwast is 50 millimeter breed en heeft een zwarte kleur

Wat zijn belangrijke aandachtspunten voor de hygiëne van de kapper?

Wegwerp kapmantels zijn een goede start, om de hygiëne binnen de kapperswerkzaamheden te optimaliseren. Ook is het regelmatig reinigen van de tools met bijvoorbeeld barbicide belangrijk en helpen het dragen van wegwerp handschoenen bij een goede hygiëne standaard. Verder raden we het gebruik van nekdoekjes of een dompelaar aan. Wees ook voorzichtig bij het gebruik van de nekkwast, reinig die na elke behandeling grondig. Dit geldt ook voor andere tools zoals je borstel, tondeuse of schaar. 

Total Hair: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.