Overige

24 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

24 producten

producten per pagina
Pagina

Overige kappers vakartikelen

Kappersgroothandel Total Hair Service biedt alle praktischekappers vakartikelen die kunt gebruiken om goed, effectief en prettig te werken in uw kapsalon. Wij verkopen uitsluitend professionele kappersproducten van bekende kappersmerken, waaronder Sibel, Hairpro en Comair. Door de producten van deze gerenommeerde merken te kopen, weet u zeker dat u de beste kwaliteit in huis haalt en langere tijd kunt profiteren van uw investering in nieuwe kappersproducten.

Total Hair Service heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van de beste kappersproducten en hierdoor weten wij precies wat u als professionele kapper nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Om uw kapsalon mooi schoon te houden, bieden wij bijvoorbeeld bezems, telecoopstokken en hoogwaardige stofzuigerzakken aan. Om te voorkomen dat uw huid sterk gaat reageren op de chemische kappersproducten die u gebruikt, hebben wij verschillende verzorgende handcrèmes in het aanbod. En om uw klanten het mooiste kapsel voor langere tijd te garanderen, hebben wij bijvoorbeeld ook nachtnetjes en regenkapjes in het assortiment.

Total Hair Service: alle soorten vakartikelen voor professionele kappers

Total Hair Service biedt alle kappers vakartikelen aan die u als professionele kapper nodig heeft om goed, effectief en prettig te kunnen werken, Hier profiteert u niet alleen zelf van tijdens het werken, maar plukken ook uw klanten de vruchten van. Zij krijgen namelijk mooiere kapsels door de producten die u gebruikt, die langer blijven zitten door specifieke vakartikelen te gebruiken.