Waterspuiten / Nekkwasten

22 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

22 producten

producten per pagina
Pagina

Waterspuiter / Nekkwasten

Naast een schaar en kam, heeft u nog enkele andere hulpmiddelen nodig bij het knippen. Ten eerste heeft u een goede waterspuiter nodig om het haar vochtig te maken voor u de schaar in het haar zet en daarnaast heeft u voor na het knippen een nekkwast nodig om de nek van uw klant schoon te vegen. Total Hair Service heeft alle producten die u als professionele kapper nodig heeft om uw klanten optimaal te bedienen en dit betekent dat wij ook waterspuiters en nekkwasten verkopen.

Iedereen heeft andere eisen en verwachtingen bij het aanschaffen van hulpmiddelen voor in de kapsalon en Total Hair Service begrijpt dit. Daarom bieden wij niet één soort waterspuit en één soort nekkwast aan, maar verkopen wij verschillende soorten waterspuiten en nekkwasten. De waterspuiten in ons assortiment verschillen bijvoorbeeld van elkaar in gewicht en vorm, terwijl de nekkwasten van elkaar verschillen in grootte en materiaal. Bepaal welke waterspuiter en/of nekkwast u het fijnste vindt werken en bestel dit product of deze producten bij Total Hair Service.

Waterspuiters en nekkwasten van hoge kwaliteit

Total Hair Service biedt enkel producten aan van hoge kwaliteit en dit is ook het geval bij onze waterspuiters en nekkwasten. Door producten van gerenommeerde merken aan te bieden, garanderen wij u hoogwaardige hulpmiddelen die u voor, tijdens en na het knippen kunt gebruiken en die jaren mee gaan. Investeert u in de waterspuiters en/of nekkwasten van Total Hair Service, dan weet u zeker dat u jaren van deze kleine investering profiteert.