Yummygums Hair Suikervrij 60 stuks Display incl.producten

Specificaties
Meer informatie
Merk Yummygums
Cataloguscode YMG0002
Gebruikswijze

Display 

Bevat 6 potjes YummyGums Hair Suikervrij.

Gebruik

 • 1 potje bevat 60 gummies (30 dagdoseringen)
 • 2 gummies per dag.
 • Innemen met water of voeding is niet nodig.
Gegroepeerde productitems
Verpakking
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Wat zijn de YummyGums Hair Suikervrij?

YummyGums zijn haarvitamines die het haar sterker, langer en voller maken. Het haar is dol op goede conditioners, shampoos en andere stylingproducten, maar het van binnenuit verzorgen met de juiste vitamines en mineralen is net zo belangrijk. Yummygums Hair bevat 11 beauty vitamines en mineralen waaronder biotine, selenium en bamboe extract. Zo ondersteunt biotine de haargroei en houdt het je haar sterk en glanzend. Het verzorgt en voedt de huid van binnenuit en ondersteunt het herstellend vermogen. Selenium ondersteunt de conditie van je haar en dat van je nagels.

Waarom de YummyGums Hair Suikervrij? 

Ga ook voor sterk, lang, vol haar met de premium suikervrije vegan gummies. Bevat ook natuurlijk bamboe extract. De YummyGums hair bevat 11 vitamines en mineralen. Eveneens ondersteunt het haargroei met aanmaak van cellen en weefsels en stimuleert de bloedcirculatie. 

Frambozensmaak, suikervrij. Hair is gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen, gehaald uit plantaardige bronnen. De kleurstof is gewonnen uit wortelsapconcentraat en zwarte aalbes fruitsapconcentraat. Met friszoete smaak van frambozen. Hair bevat geen suikers. 

Vegan en allergenenvrij. Yummygums zijn vegan en bevatten als bindmiddel geen dierlijke gelatine, maar starch of pectine (schillen van fruit en groenten). Daarnaast zijn ze vrij van gluten, lactose, zaden en noten én hebben ze een halal keurmerk. 

Veilig en gecertificeerd. De gummies worden geproduceerd in Duitsland onder nauw toezicht van certificeringsinstanties. We werken samen met een team van kwaliteits- en regelgevende experts om kwaliteit en veiligheid in elke fase te waarborgen. Yummygums beschikt onder andere over een IFS- (waarborging van voedselveiligheid) en GMP-certificaat (Good Manufacturing Practices).

Wat zijn de kenmerken van YummyGums Hair Suikervrij? 

 • Ondersteuning van haargroei voor langer haar
 • Steviger haar en het voorkomen van haarbreuk
 • Gezond en vol haar met een natuurlijke glans
 • Stevigere nagels en voorkomen van scheuren
 • Het voeden van de huid van binnenuit

Wat zijn de resultaten van YummyGums Hair Suikervrij? 

Uit klantenonderzoek (2020) is gebleken dat ruim 80% van de Hair gebruikers een verschil in hun haar, huid of nagels ziet. Voor het optimale resultaat gebruik je de gummies minimaal 3 maanden. Na maand 1 zie je het eerste effect in de hardheid van de nagels en vermindering van scheuren of broosheid. Na 3 maanden kun je pas goed de effecten op het haar in glans, volheid en haargroei beoordelen.

Wat is het aanbevolen gebruik van YummyGums Hair Suikervrij? 

 • Bevat 60 gummies (30 dagdoseringen)
 • 2 gummies per dag.
 • Innemen met water of voeding is niet nodig.

Belangrijk; Bevat GEEN titanium dioxide!

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!