ASP Service Kapmantel zonder mouw AF-A002

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk ASP Service
Cataloguscode ASP6214

Wat is de ASP Service Kapmantel zonder mouw AF-A002?

De ASP Service Kapmantel zonder mouw AF-A002 is een essentiële hulp voor kappers en stylisten tijdens het uitvoeren van knip-, styling- en kleurbehandelingen. Deze kapmantel is ontworpen om de kleding van de klant te beschermen tegen haar, water, chemicaliën en andere producten die tijdens het kappersproces kunnen worden gebruikt.

De kapmantel is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, zoals waterafstotend nylon of polyester. Dit zorgt ervoor dat de mantel waterbestendig is en verhindert dat gemakkelijk doordringen naar de kleding van de klant. Het materiaal is ook licht van gewicht en comfortabel om te dragen, waardoor de klant zich op zijn gemak voelt tijdens de behandeling.

De kapmantel heeft een minimale ruime pasvorm en kan gemakkelijk over de schouders en nek van de klant worden geplaatst. Het heeft verstelbare sluitingen, zoals drukknopen of klittenbandsluitingen, waarmee de mantel veilig kan worden vastgemaakt en aangepast aan de nekomtrek van de klant.

Doordat de kapmantel mouwloos is, biedt het de kapper of stylist optimale bewegingsvrijheid bij het uitvoeren van verschillende kappershandelingen, zoals knippen, stylen, kleuren en permanenten. Het voorkomt dat haar producten aan de mouwen blijven hangen, waardoor de behandeling verloopt.

De kapmantel zonder mouw AF-A002 is gemakkelijk schoon te maken en kan na elk gebruik worden afgeveegd met een vochtige doek of worden gewassen volgens de instructies van de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat de mantel hygiënisch blijft en klaar is voor gebruik door de volgende klant.

Kortom, de ASP Service Kapmantel zonder mouw AF-A002 is een beschermd kledingstuk dat kappers en stylisten helpen om de kleding van hun klanten schoon en droog te houden tijdens knip-, styling- en kleurbehandelingen. Het is comfortabel, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een waardevol accessoire is in elke professionele kappersomgeving.

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!