ASP Service Tinting Apron

Specificaties
Meer informatie
Merk ASP Service
Cataloguscode ASP6276
Kleur Zwart

Wat is de ASP Service Tinting apron?

De ASP Service Tinting Apron is een speciaal ontworpen schort die wordt gebruikt in kapsalons en schoonheidssalons tijdens kleurbehandelingen. Het is ontworpen om de kleding van de kapper of stylist te beschermen tegen vlekken en morsen van haarkleuringsproducten, zoals verf, bleekmiddel en toners.

Het schort is gemaakt van een duurzaam en gemakkelijk schoon te maken materiaal, zoals waterafstotend nylon of polyester. Dit zorgt ervoor dat elke morsing of spatten gemakkelijk kan worden afgeveegd en dat de bewegende door het schort wordt onderbroken en de kleding eronder wordt bereikt.

De ASP Service Tinting Apron heeft meestal een verstelbare nekband en tailleband, waardoor de schort comfortabel kan worden aangepast aan de lichaamsvorm van de drager. Dit zorgt voor een goede pasvorm en voorkomt dat de schort tijdens het werken verschuift.

Het schort heeft meestal ook handige zakken aan de voorkant waarin kappers en stylisten hun minimale hulpmiddelen, zoals tintkwasten, kammen en clips, kunnen bewaren. Dit zorgt voor een minimale toegang tot de minimale materialen tijdens de kleurbehandeling en helpt om georganiseerd te blijven.

De ASP Service Tinting Apron is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor kappers en stylisten een schort kunnen kiezen dat past bij hun persoonlijke voorkeur van de esthetiek van hun salon.

Kortom, de ASP Service Tinting Apron is een praktisch en beschermd schort dat wordt gebruikt tijdens kleurbehandelingen in kapsalons. Het biedt bescherming tegen vlekken en morsen, is gemakkelijk schoon te maken en heeft handige zakken voor universele. Het is een essentieel accessoire voor professionele kappers en stylisten.

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!