ASP Service Tinting Brush Large

Specificaties
Meer informatie
Merk ASP Service
Cataloguscode ASP6265

Wat is de ASP Service Tinting Brush Large?

De ASP Service Tinting Brush Large is een professionele kwast die speciaal is ontworpen voor het mengen van haarkleurproducten, zoals verf, toners, highlights en andere kleurbehandelingen. Deze kwast heeft een grote borstelkop met zachte en flexibele haren, waardoor het gemakkelijk is om de kleur gelijkmatig over het haar te verdelen.

De Tinting Brush Large wordt meestal gemaakt van ondergrondse materialen, zoals nylon of synthetische haren, die bestand zijn tegen chemische producten en lang meegaan. De haren zijn ontworpen om de haarkleurproducten gelijkmatig vast te houden en geleidelijk vrij te geven tijdens de implementatie, wat zorgt voor een nauwkeurige en gecontroleerde applicatie.

De kwast heeft een comfortabele grip, meestal gemaakt van stevig kunststof, waardoor het gemakkelijk vast te houden is en optimale controle biedt tijdens de kleuren. Als gevolg hiervan kun je de kwasten manoeuvreren en de gewenste delen van het haar bereiken.

De ASP Service Tinting Brush Large is geschikt voor zowel professioneel gebruik in kapsalons als voor thuisgebruik. Het is ideaal voor het aanbrengen van verschillende kleurtechnieken, zoals het verven van de wortels, het creëren van highlights of het egaliseren van de haarkleur.

De kwast kan ook worden gebruikt voor andere toepassingen in de salon, zoals het aanbrengen van haarmaskers, conditioners of andere haarbehandelingen. Het geverifieerde ontwerp maakt het een handige hulp voor verschillende haarverzorgingsbehoeften.

Kortom, de ASP Service Tinting Brush Large is een betrouwbare en praktische kwast die helpt bij het verdelen en gelijkmatig aanbrengen van haarkleurproducten. Het biedt comfort, controle en professionele resultaten voor zowel kappers als thuisgebruikers.

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!