ASP Service Digitale Weegschaal Nieuw

Specificaties
Meer informatie
Merk ASP Service
Cataloguscode ASP7002

Wat is de ASP Service Digitale Weegschaal Nieuw?

De ASP Service Digitale Weegschaal is een precisieweegschaal die speciaal is ontworpen voor gebruik in kapsalons en schoonheidssalons. Deze weegschaal biedt nauwkeurige metingen van kleine gewichten en is ideaal voor de afwegen van haarkleurproducten, poeders, pigmenten en andere kleine hoeveelheden.

De digitale weegschaal is uitgerust met een digitale weergave die de metingen duidelijk en gemakkelijk afleesbaar maakt. Het display kan in verschillende eenheden worden ingesteld, zoals gram, ounce, kilogram of pond, waardoor het geschikt is voor internationale gebruikers.

De weegschaal heeft een compact formaat en een slank ontwerp, waardoor hij gemakkelijk kan worden geplaatst op een werkstation of in een lade. De bovenkant van de weegschaal is minimaal gemaakt van duurzaam glas of roestvrij staal, wat gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen vlekken en morsen.

De ASP Service Digitale Weegschaal heeft een hoge weegcapaciteit, meestal tot enkele kilogrammen, en een hoge precisie tot op de gram. Hierdoor kun je kleine hoeveelheden meten voor een gelijkmatige en consistente mengverhouding van haarkleurproducten.

De weegschaal wordt vaak gebruikt door kappers, haarkleurspecialisten en schoonheidsspecialisten die zorgvuldig willen werken en de exacte hoeveelheden van hun producten willen afwegen. Het helpt bij het bereiken van consistente kleurresultaten en minimaliseert verspilling van producten.

De ASP Service Digitale Weegschaal is een betrouwbare en handige tool die een rol speelt in het kleurproces en andere schoonheidsbehandelingen waarbij nauwkeurige metingen vereist zijn.

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!