ASP System Blonde Anti-Yellow Violet Styling Mousse 300ml

Specificaties
Meer informatie
Merk ASP
Cataloguscode ASP7006

Waarom de ASP System Blonde Anti-Yellow Violet Styling Mousse 300ml?

Verheldert en verfrist blond, opgelicht of grijs haar en neutraliseert ongewenst geel in het haar.

Tevens geeft het bescherming tegen het vergelen van de blonde kleur.

De Anti Yellow Mousse zorgt voor volume, texture en glans, en de Goij Berry en Zwarte bes ingrediënten zorgen voor voeding en herstellen het vochtgehalte in het haar.

Hoe gebruik je de ASP System Blonde Anti-Yellow Violet Styling Mousse 300ml?

  1. Toepassing: Gebruik de ASP System Blonde Anti-Yellow Violet Styling Mousse op handdoekdroog haar. Zorg ervoor dat het haar schoon is voordat je de mousse aanbrengt. Schud de fles goed om de mousse te activeren.
  2. Hoeveelheid: Knijp een hoeveelheid mousse ter grootte van een tennisbal in je handpalm. Dit kan afhankelijk zijn van de lengte en dikte van je haar. Je kunt altijd meer mousse toevoegen als dat nodig is.
  3. Verdeling: Verdeel de mousse gelijkmatig over je handen en breng het vervolgens aan op het haar. Begin bij de haaraanzet en werk naar de punten toe. Zorg ervoor dat je alle delen van het haar mannelijk met de mousse deelt. Gebruik je vingers van een kam om de mousse door het haar te verdelen en ervoor te zorgen dat het gelijkmatig wordt berekend.
  4. Styling: Na het aanbrengen van de mousse kun je je haar naar wens stylen met behulp van een föhn, borstel of andere stylingtools. De mousse geeft het haar een lichte houvast en helpt bij het creëren van volume en textuur.
  5. Finish: Nadat je je haar hebt gestyled, laat je de mousse in het haar zitten en hoef je deze niet uit te spoelen. De mousse zal geleidelijk aan zijn werking doen en de ongewenste gele tinten neutraliseren. Je kunt het haar vervolgens op de gebruikelijke manier afwerken met andere stylingproducten, zoals haarlak.

Wat zijn de kenmerken van de ASP System Blonde Anti-Yellow Violet Styling Mousse 300ml?

✅Voor blond, opgelicht en grijs haar✅Neutraliseert ongewenste geel✅Geeft volume, body en glans✅Vegan

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Ook interessant voor jou