CHI Lava Hairstyling Iron

Specificaties
Meer informatie
Merk CHI
Cataloguscode CHI0156
Kleur Zwart en rood
Snoerlengte 3,35 meter
Temperatuur 230 graden
Opwarmtijd 30 seconden
Gebruik De CHI Lava Stijltang zorgt voor stijl, glad en zacht haar. Kan op lagere temperatuur vanaf 80 graden tot 230 graden gestijld worden.
Gebruikswijze
  1. Breng een hitte beschermend product van CHI aan op het haar en verdeel het in plukken.
  2. Zet de CHI Lava Hairstyling Iron bij de haaraanzet en beweeg de stijltang langzaam naar beneden.
  3. Herhaal deze handeling voor elke pluk tot het hele kapsel stijl is.
  • Te gebruiken als stijltang

  • 1 Inch keramische plaat met vulkanische lava

  • Digitaal en instelbaar display

  • Maximale temperatuur 232°C

  • Dual voltage

  • Slank en modern ontwerp voor een goede grip

  • Gaat automatisch uit na 1 uur

Waarom de CHI Lava Stijltang?

Vulkanische lava is een van de meest effectieve warmtegeleidende materialen op aarde en in combinatie met keramiek, zorgt de stijltang voor een super glad resultaat. Daarnaast helpen de mineralen in de lava het haar te versterken en zorgen ionen voor een hydraterend en glanzend effect. Het materiaal is super duurzaam. Betere warmteoverdracht door de lava mineralen, zorgt ervoor dat er op lagere temperatuur kan worden gesteild. Dit resulteert in minder warmteschade in het haar.

Daarnaast heeft de stijltang een modern en slank ontwerp, waardoor de CHI Lava Stijltang fijn in gebruik is. Verder gaat de stijltang na een uur automatisch uit. Door al deze eigenschappen is de stijltang perfect voor elke kapper!

Wat is het effect met de stijltang?

De innovatieve combinatie van keramiek met vulkanische lava zorgt voor een glad en zacht resultaat, zonder de schadelijke effecten van warmtestyling. De CHI Lava Hairstyling Iron glijdt moeiteloos door weerbarstig haar en kan op een lagere temperatuur gebruikt worden, waardoor thermische schade aanzienlijk vermindert wordt.

Kappersproducten bij Total Hair

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt alleen aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend antwoord. 

Op onze webshop kun je een breed assortiment kappersproducten vinden, zoals haarverzorging, haarverf of vakartikelen. Ook houden we regelmatig interessante cursussen voor de kapper en barbier, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen!

Heb je vragen? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.