Airstylers / Krultangen

52 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

52 producten

producten per pagina

Welke krultang gebruikt de kapper?

Krultangen worden gebruikt om verschillende soorten krul aan te brengen in steil haar. U kunt een krultang inzetten om kleine en speelse krulletjes te maken, maar ook om een volle bos met grote krullen te creëren. Ook als u enkel wat slag wil aanbrengen in volledig steil haar, kunt u hier een krultang voor gebruiken. Koopt u een professionele krultang, dan kunt u iedere soort krul en iedere soort slag met hetzelfde apparaat maken. Dit betekent dat u een groot deel van uw klanten kunt helpen met één enkel apparaat in uw salon.

Verkoopt Total Hair Professionele krultangen voor de kapper?

Total Hair heeft verschillende soorten krultangen in het assortiment, die stuk voor stuk geschikt zijn voor het creëren van verschillende soorten krullen en slag. U kunt het haar van uw klanten een subtiele golf geven door onze krultangen te gebruiken, maar u kunt volledig steil haar ook compleet omtoveren tot volle krullenbos met onze krultangen. En omdat onze krultangen zowel gebruikt kunnen worden op lang als kort haar, kunt u iedere klant een prachtig kapsel geven door dit praktische hulpmiddel te gebruiken.

Welke merken krultangen zijn geschikt voor de kapper?

Total Hair Service biedt verschillende soorten krultangen van de beste kappersmerken aan. Koopt u een krultang bij Total Hair, dan weet u zeker dat u een apparaat krijgt die het beste eindresultaat oplevert en bovendien vele jaren meegaat. Enkele merken die u in ons aanbod vindt, zijn Babyliss, Efalock en Wahl.

Waarvoor gebruikt u een airstyler?

Maak de styling af met een professionele airstyler. Breng in een handomdraai meer leven in het haar of zover voor meer volume. Bekijk hier een aantal airstylers.

Over Total Hair

Total Hair is een groothandel voor de kapper, dat zowel fysiek als online artikelen voor de kapper verkoopt. Total Hair levert in heel Nederland, met een snelle levertijd. Hierdoor bent u als kapper altijd voorzien van de kappersproducten, waar u graag mee werkt. Neem gerust even contact met ons op, als u vragen hebt. Dan helpen we u graag verder!