Fudge Damage Rewind Reconstructive Shampoo

Specificaties
Meer informatie
Merk Fudge
Cataloguscode FUD0064
Haartype Beschadigd haar
Werking Beschadigd, droog en vermoeid haar wordt zichtbaar gezonder, levendiger en stralender. Daarnaast beschermt de shampoo de haarkleur.
Gebruik Te gebruiken als shampoo.
Gebruikswijze
  1. Neem een kleine hoeveelheid Fudge Damage Rewind Restructuring Shampoo in de handpalm en masseer dit in het haar en hoofdhuid.
  2. Spoel het vervolgens goed uit met water.
  3. Volg het op met de Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner voor een maximaal herstellend resultaat van de haarvezels.
Gegroepeerde productitems
Verpakking
Fudge Damage Rewind Reconstructive Shampoo 1000ml
  • Voor vermoeid en droog haar

  • Herstelt het haar

  • Opti-Plex technologie

  • Colour Lock technologie

  • Fragrancefuse

Waarom de Fudge Damage Rewind Reconstructing Shampoo?

De Fudge Damage Rewind Reconstructing Shampoo is de perfecte shampoo om beschadigd haar weer te herstellen en ervoor te zorgen dat het haar er weer stralend en gezond uitziet. 

Door het chemisch behandelen van het haar, kan het zijn dat het haar hierdoor beschadigd raakt.Door de unieke Opti-Plex technologie wordt beschadigd haar herstelt. De shampoo dringt tot diep door en zal de haarbruggen weer reconstructureren. Bovendien bevat de Fudge Damage Rewind Reconstructing Shampoo de unieke formule met Colour Lock technologie. Dit zorgt ervoor dat de haarkleur wordt beschermd en niet gaat vervagen door het wassen. De Fudge Damage Rewind Reconstructing Shampoo is vrij van sulfaten en parabenen. Tot slot bevat de shampoo ook FragranceFuse technologie, waardoor het haar 24 uur lang lekker zal ruiken.

Hoe gebruik je de Fudge Damage Rewind Reconstructing Shampoo?

Neem een kleine hoeveelheid Fudge Damage Rewind Restructuring Shampoo in de handpalm en masseer dit in het haar en hoofdhuid. Spoel het vervolgens goed uit met water. Volg het op met de Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner voor een maximaal herstellend resultaat van de haarvezels.

Wat is het effect?

Na gebruik van deze shampoo zal beschadigd, droog en vermoeid haar er zichtbaar gezonder, levendiger en stralender uitzien. Daarnaast beschermt de shampoo de haarkleur, waardoor de kleur zichtbaar langer behouden blijft.

Fudge Damage Rewind Reconstructive voor en na

Wil je meer weten?

Neem dan even contact met ons op.