Fudge

22 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

22 producten

producten per pagina
Pagina

Over Fudge

Fudge is een kappermerk, ideaal voor de professionele kapper. Bij Fudge draait het niet alleen om het product. Zoals Fudge zelf aangeeft, is een Fudge een cultuur. Fudge gaat verder dan haar. Het is individueel, uniek en grensverleggend.

Fudge is een wereldwijd merk. Fudge komt uit Australië en wordt wereldwijd in ruim 50 landen verkocht. De producten worden geproduceerd in Australië, waardoor bijna alle producten een UV filter bevatten. 

Bij Total Hair kun je als kapper, barbier of kapsalon terecht voor uitsluitend hoogwaardige kappersproducten, van hoogwaardige kwaliteit. Daar behoort Fudge uiteraard ook bij!

Waarom kiezen voor Fudge?

Fudge is een compleet haarmerk met styling-, finishing-,verzorging- en professionele kleurproducten. Door het compacte assortiment zijn de producten eenvoudig te adviseren en heeft de kapper geen grote voorraden nodig, waardoor de winst niet in de voorraad gaat zitten.

Vele productinnovaties zien in de Fudge laboratoria het daglicht. Fudge ontvangt met regelmaat prijzen voor productdesign en/of productinnovatie. Fudge is vernieuwend!

Voor verschillende haartypen is er een oplossing van Fudge. Is er sprake van beschadigd haar? Probeer dan de Fudge Damage Rewind Reconstructive Shampoo.

Fudge Threatment Time Machine

Een andere optie is om te kiezen voor de Fudge Threatment Time Machine. Dit product is geschikt voor alle haartypen en zorgt ervoor dat het haar wordt gerepareerd. De behandeling bestaat uit drie stappen:

Welke shampoo's en conditioners zijn er van Fudge?

Om het haar te verzorgen kun je kiezen voor de volgende shampoo's of conditioners:

Haartype

Shampoo

Bijbehorende conditioner

Beschadigd haar

Fudge Damage Rewind Reconstructive Shampoo

Fudge Damage Rewind Reconstructive Conditioner
Blond haar

Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Shampoo

Fudge Clean Blonde Damage Rewind Violet Conditioner
Bruin haar

Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo

Fudge Cool Brunette Blue-Toning Conditioner
Fijn haar

Fudge Xpander Gelee Volume Shampoo

Fudge Xpander Whip Volume Conditioner
Pluizig haar Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo

Fudge Luminizer Weigthless Conditioner


Fudge Clean Blonde

Ben je opzoek naar een oplossing voor het verwijderen van gele tonen in het haar? Dan is de Fudge Clean Blonde Violet een zeer geschikte zilvershampoo!

Fudge styling

Om het haar te stylen kun je bijvoorbeeld gebruik maken van:

Total Hair: De groothandel voor de kapper

Als kapper of barbier heb je graag snel de juiste producten in huis. Total Hair levert daarom uitsluitend aan de kapper + barbier en dus niet aan de consument. Total Hair legt de focus op de haarstylist en helpt je graag verder, zodat jij jouw werk perfect kunt uitvoeren.

Heb je als kapper of barbier een vraag? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.