Fudge Skyscraper Extra 300ml

Specificaties
Meer informatie
Merk Fudge
Cataloguscode FUD0078
Haartype Alle haartypen
Gebruik Een extra sterke en fijne haarspray.
Gebruikswijze
  1. Breng het haar in het gewenste kapsel.
  2. Houdt de Fudge Skyscraper Extra rechtop en op 25-30 sprayen.
  3. Spray royaal om de stijl met een mega fixatie te bevriezen.
  • Geeft bescherming tegen vocht en hitte

  • Maakt het haar niet zwaar

  • Glanzende stijl met structuur

  • Blijft in model tot het gewassen wordt

  • Langdurige houdbaarheid

  • Makkelijk uit te borstelen

Waarom de Fudge Skyscraper Extra 300ml

Wanneer je op zoek bent naar extra stevigheid, is de Fudge Skyscraper Extra een perfect kappersproduct! Fudge Skyscraper Extra is een verstevigende haarlak met een droge en fijne mist. Daarnaast heeft deze haarspray een lekkere frisse appel/kokosnoot geur. Ook beschermt de haarspray het haar gedurende de dag tegen vocht en hitte. De speciale ingrediënten waaronder geconcentreerde harsacrylaat en siliconenen combinatie met gehydroliseerde tarweproteïne, zorgen voor een prachtig en blijvend resultaat!

Hoe gebruik je het?

Style het haar in het gewenste model. Houdt de Fudge Skyscraper Extra recht op en op 25-30 sprayen. Spray royaal om de stijl met een mega fixatie te bevriezen.

Wat is het effect?

Het gestylde kapsel blijft gedurende dag perfect in model en is beschermd tegen vocht en hitte.

Total Hair: Dé kappersgroothandel

Total Hair Service is al bijna 30 jaar dé kappersgroothandel voor de beste kappersproducten. Total Hair verkoopt alleen kappersproducten aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we een maximale service bieden en met de haarstylisten meedenken.

Heb je als kapper, kapsalon of barbier een vraag? Dan horen we dat graag! Stuur ons een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. 

We houden we regelmatig interessante cursussen, van bijvoorbeeld Affinage en Balmain. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via social media: 

Ook interessant voor jou