L'oreal SE Silver Shampoo

Specificaties
Meer informatie
Merk L'oreal
Cataloguscode LOR6724
Werking Deze hydraterende Silver Shampoo neutraliseert ongewenste geeltinten.
Gebruik een normale hoeveelheid van de shampoo aanbrengen op nat haar, goed inwrijven waardoor het gaat schuimen . Vervolgens uitspoelen.
Gebruikswijze
  1. Breng een normale hoeveelheid aan van dit product op nat haar
  2. Vervolgens de shampoo goed inwrijven waardoor het gaat schuimen
  3. Tenslotte de shampoo goed uitspoelen en indien gewenst dit proces herhalen
Gegroepeerde productitems
Verpakking
L'oreal SE Silver Shampoo 300ml
L'oreal SE Silver Shampoo 500ml
L'oreal SE Silver Shampoo 1500ml
  • Gloss Protect System

  • Voor grijs, asblond, wit haar

  • Neutraliseert warme tonen

  • Vrij van parabenen

  • Meteen resultaat

Waarom de L'oreal SE Silver Shampoo?

De silver shampoo bevat het Gloss Protect System wat inhoudt dat de shampoo parelmoerachtig, direct  kleurpigment bevat. Door de aanwezigheid van de kleurpigmenten worden de warme geel- en kopertinten geneutraliseerd. Bovendien bevat dit product bepaalde aminozuren en een kationisch bestandsdeel wat resulteert in glanzend en volumineus haar. Tenslotte is de formule vrij van parabenen.

Wat is het resultaat van de L'oreal SE Silver Shampoo?

Nadat je deze shampoo gebruikt hebt worden de warme geel- en kopertinten onmiddelijk geneutraliseerd. Bovendien krijgt het haar een volume boost en wordt het haar versoepeld. Tenslotte zorgt de shampoo voor een glanzende finish.

Total Hair: Kappersbenodigdheden voor de kapper

Total Hair is dé webshop voor alle kappersbenodigdheden voor de kapper en barbier. Total Hair verkoopt uitsluitend aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

We houden regelmatig interessante cursussen, van bijvoorbeeld Affinage en Balmain. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via social media: