Olaplex

15 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

15 producten

producten per pagina

Ontdek de kracht van Olaplex

Olaplex is het enige gepatenteerde systeem, datextreem beschadigd haar herstelt en verandert droog, poreus haar in zacht, glanzend en sterk haar. 

Olaplex producten voor de kapper

Het eenvoudige drie stappen systeem van Olaplex, bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. U kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om haarbreuk te voorkomen. Een geliefd product bij vele kappers!

Hoe werkt Olaplex?

Het is heel erg belangrijk dat je altijd de gebruikswijze volgt. Hieronder volgt een korte uitleg van de stappen van Olaplex.

Let op: Alleen geschikt voor professioneel gebruik.
Let op: Volg altijd de juiste gebruikswijze en mengverhouding

  1. Stap No.1 wordt toegevoegd aan de kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling. 
  2. Stap No.2 wordt aangebracht direct nadat de kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.
  3. Stap No.3 geef je mee aan de klant naar huis, om het haar verder te kunnen verzorgen, zo wordt het haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op het haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg het haar met de shampoo en conditioner van Olaplex.

Total Hair: Dé kappersgroothandel

Total Hair Service is al bijna 30 jaar dé kappersgroothandel voor de beste kappersproducten. Total Hair verkoopt alleen kappersproducten aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we een maximale service bieden en met de haarstylisten meedenken.

Heb je als kapper, kapsalon of barbier een vraag? Dan horen we dat graag! Stuur ons een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. 

We houden regelmatig interessante cursussen, van bijvoorbeeld Affinage en Balmain. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via social media: