Borstels

113 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

113 producten

producten per pagina

Borstels

Borstels worden gebruikt om het haar volledig uit te kammen. Dit betekent dat het haar vrij wordt van klitten en knopen, maar ook dat het haar mooi glad wordt en helemaal klaar is voor het verder stylen van het kapsel. Borstels zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten en welke borstel u moet gebruiken, is afhankelijk van het type haar dat u wil borstelen en hetgeen u met de borstel wil bereiken. Door het grote aanbod van verschillende soorten borstels van Total Hair Service, vindt u in ons assortiment altijd de geschikte borstel.

Total Hair Service heeft een ruim assortiment borstels van diverse bekende kappersmerken, zoals CHI, Siebel, Jaguar, Denman en Babyliss. Schaft u een borstel aan van een bekend kappersmerk, dan weet u zeker dat u een hoogwaardig product krijgt dat u vele jaren kunt gebruiken. Dit komt omdat de gerenommeerde kappersmerken al jaren ervaring hebben in het ontwikkelen van de beste borstels, voor het beste eindresultaat in uw salon en een product met een lange levensduur.

Total Hair Service: een groot aanbod met verschillende soorten borstels

In ons aanbod hoogwaardige borstels vindt u verschillende soorten haarborstels, waaronder ronde borstels, spijkerborstels, opkamborstels en anti-statische haarborstels. En wilt u een borstel van echt haar aanschaffen? Dan bent u hier ook aan het juiste adres, want ook deze borstels worden in diverse soorten en maten en van diverse merken onze online shop aangeboden.