E-Kwip Frosty FR 40

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk E-Kwip
Cataloguscode EKW0061
Kleur Zilver
Gebruik Modelschaar van E-Kwip met 3D-patrooncoating.
Inclusief Twee verwisselbare vingerringen.

Waarom de E-Kwip Frosty FR 40?

Met de E-Kwip Frosty FR 40 heb je een echte blikvanger! Deze schitterende coupeschaar is gemaakt van hoogwaardig staal, met de beste Japanse kwaliteit. De schaar heeft een 3D kleuring, die bij iedere beweging veranderd! De E-Kwip Frosty FR 40 heeft een ergonomische handgreep, waardoor je heel prettig kunt werken met de E-Kwip schaar! Dankzij de hoogwaardige kwaliteit kun je erg prettig en snel werken! De messen van de schaar zijn erg scherp en zullen dat ook lang blijven! De schaar heeft een vaste vingerhaak, zodat de pink tijdens het knippen kan worden neergelegd. Dit zorgt voor een nog preciezere geleiding van de schaar. Al met al een perfecte coupeschaar voor iedere kapper!

 

Wat zijn de kenmerken van de E-Kwip Frosty FR 40?

  • Modelschaar met 3D-patrooncoating

  • Kleuringen veranderen met bewegingen

  • Een echte blikvanger

  • Ergonomische handgreep

  • Japanse staalkwaliteit

  • Met een vaste vingerhaak

 

Total Hair Service: Dé online kapperswinkel

Total Hair is een kapperswinkel, dat uitsluitend aan de kapper, kapsalon of barbier verkoopt. Onze kapperswinkel heeft een snelle levering en een groot aanbod aan professionele kappersmerken zoals Affinage, Biosilk, CHI en Balmain. Je kunt bij ons terecht via de webshop, maar je kunt ook onze showroom bezoeken! Onze collega’s staan daar voor je klaar met een lekkere kop koffie, thee of wat fris. Hier vind je ons adres en openingstijden.

Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl.

Ook interessant voor jou