CHI

84 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

84 producten

producten per pagina

Over CHI

CHI Tools zijn de meest populaire Styling Tools ter wereld. Met de CHI stijltangen krijg je zelfs het dikste haar, krullend of stug haar prachtig stijl en glanzend. Met de CHI krultangen creëer je in no-time prachtige krullen of meer volume. De CHI Fohns drogen je haar 2x zo snel zonder dat het het haar uitdroogt. Om het haar mooi en makkelijk in model te föhnen gebruik je de CHI Borstels.

Daarnaast heeft CHI speciale borstels om je hoofdhuid te stimuleren of je haar in elke gewenst model te touperen. Garantie CHI Tools: Op CHI krijg je 2 jaar Europese garantie (deze garantieregeling op de CHI Tools is geldig zolang wij gebruik kunnen maken van de garantieregeling van Farouk Systems USA).

Total Hair is officieel reseller van Farouk Systems in Nederland en garandeert dat alle CHI producten en Tools 100% origineel zijn en afkomstig van de officiële CHI - Farouk Systems distributeur.

CHI Haarverzorging

CHI heeft zeer populaire productlijnen die allen gespecialiseerd zijn op specifieke gebieden voor  haarverzorging. Zo is CHI Infra, met pure zijde extracten, een ideaal kappersproduct tegen droog en futloos haar. Naast producten als de Infra shampoo en de conditioner zijn enkele toppers uit deze lijn: Silk Infusion en Clean Start Shampoo. Voor een optimale vochtbalans van je haar, extra hydratatie en veerkracht ga je voor deze lijn. Ben je op zoek naar het toppunt van luxe en de meest exclusieve ingrediënten? Dan ga je voor Farouk CHI Royal Treatment, die dankzij witte truffel en parel extracten zorgen voor een unieke verzorgingservaring en laat droog, futloos en dof haar weer stralen! Deze lijn is helemaal compleet met bijvoorbeeld: de Super Volume Shampoo en de Pearl Complex Leave-In Treament. Voor de finishing-touch gebruik je Style Illumination Dressing Gel en Ultimate Control Spray.

CHI Haarstyling

Ook aan keuze voor stylingsproducten geen gebrek bij CHI! Voor de kortere kapsels is bijvoorbeeld CHI Matte Wax Dry Firm Paste perfect om een dynamische look te creëren. Wil je juist een stralende, glanzende look én het haar verzorgen terwijl je het styled? Dan is de CHI Twisted Fabric stylingcrème een ideale keuze! De productlijn van CHI MAN bevat niet alleen stylingsproducten maar ook producten voor haarverzorging specifiek voor de man. Extreme Glue haargel is een topgel en kan de meest extreme kapsels aan, terwijl de CHI Active Paste juist weer zorgt voor een flexibel en dynamisch kapsel, zodat je de hele dag door opnieuw kunt stylen.

CHI Haarkleur

Niet alleen voor haarkleuring, maar ook voor de kleurbehoud van het haar heeft CHI hoogwaardige producten. Met de CHI Chromashine, een semipermanente haarkleuring, breng je super eenvoudig de meest kleurrijke kleuren aan waar je nog lang van kunt nagenieten. Voor optimaal kleurbehoud is CHI Ionic Color Protector de meest ideale kappersproductlijn. Deze producten voor haarverzorging bieden optimale bescherming voor gekleurd haar, het verzorgt en reinigt zonder de kleurmoleculen af te breken. Waar je ook naar op zoek bent, CHI heeft overal een oplossing voor! Ontdek nu zelf welke lijn het beste bij jou past en ga voor styling of verzorging of allebei! Wil je daarna ook nog op zoek naar de stylingtools van CHI? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment van CHI Tools.

CHI heeft een ruim assortiment haarproducten, waarbij je kunt denken aan de volgende producten: 

  • CHi Shampoo
  • CHi Conditioner
  • CHi Haarspray
  • CHI Silk
  • CHI Haarmaskers
  • CHI Styling
  • CHI Finishing
  • CHI Stijltang
  • CHI Krultang
  • CHI Borstels

Nieuw: CHI Aloe Vera!

CHI Aloe Vera bevat een grote hoeveelheid essentiële voedingsstoffen en vitaminen, biedt uitstekende conditionerende eigenschappen en bescherming voor het haar en verzacht de droge huid en hoofdhuid.

Door de voordelen van aminozuren wordt het haar sterker en de elasticiteit verbeterd, het natuurlijke vocht hydrateert het haar doordat het suiker, water en polysachariden bevat. Doordat er een laagje op het haar ontstaat, wordt vocht ingesloten en verzegeld. Het haar wordt glad en zal minder kroezend worden. CHI Aloe Vera is de productlijn voor krullend en kroezend haar! 

Waarom kiezen voor CHI stylingtools?

Je hebt bij Total Hair keuze uit CHI krultangen en CHI stijltangen. Op alle styling tools heb je bij CHI standaard 2 jaar garantie. Bij Total Hair verkopen we de volgende CHI Stylingtools:

Waarom kiezen voor CHI verzorgingsproducten?

CHI heeft veel verschillende verzorgingsproducten, voor ieder haartype wat wils. De volgende lijnen zijn bijvoorbeeld beschikbaar:

Over Total Hair: De online webshop voor kappersproducten

Total Hair is een kappersgroothandel, dat uitsluitend producten levert aan de kapper, kapsalons en de barbier. Total Hair Service heeft een snelle levering en hoge servicegraad. 

Heb je als kapper of barbier een vraag? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.