Verzorging Overig

207 producten

producten per pagina
Filteren

207 producten

producten per pagina

Overige verzorgingsproducten

Mooie lokken vragen om goede verzorging met goede en effectieve verzorgingsproducten van gerenommeerde merken. Een goede shampoo die bij het haartype van de klant past is de basis voor een goede verzorging, maar hier houdt de verzorging van het haar zeker niet op. Zo heeft u ook conditioners leave in treatments en maskers nodig om het haar van uw klanten optimaal te verzorgen. Wij bieden al dezehaarverzorgingsproducten aan in het grootste assortiment van kappersgroothandels. Het gaat hier om verzorgingsproducten van grote en gerenommeerde merken op het gebied van haarverzorging, die al vele jaren ervaring hebben in het aanbieden van de beste producten en altijd de hoogste kwaliteit garanderen.

Pluizig haar wordt soepel en zacht met de verzorgingsproducten van Total Hair Service en dof haar krijgt een prachtige glans door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Zelfs als het haar van uw klant erg beschadigd is door het gebruik van de verkeerde producten, het langdurig verven van het haar of schadelijke invloeden van buitenaf, kunt u dit oplossen met onze verzorgingsproducten.

Mooi en gezond haar? Zorg voor de juiste verzorging

Door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken voor het haar van uw klanten wordt het haar soepel, glanzend en gezond. De schade die door invloeden van buitenaf is aangebracht wordt hersteld en helemaal teniet gedaan, de kleur van geverfd haar komt beter uit en de coupe blijft langer en mooier zitten. Een prachtige coupe begint dan ook bij de juiste verzorging, die u aan al uw klanten kunt geven door de bestehaarverzorgingsproducten bij Total Hair Service aan te schaffen.