Verzorging Overig

78 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

78 producten

producten per pagina

Haarverzorging voor de kapper

Mooie lokken vragen om goede haarverzorging met goede en effectieve verzorgingsproducten van gerenommeerde merken. Een goede shampoo die bij het haartype van de klant past is de basis voor een goede verzorging, maar hier houdt de verzorging van het haar zeker niet op. Zo heb je ook conditioners, leave-in treatments en maskers nodig om het haar van jouw klanten optimaal te verzorgen. Wij bieden al deze haarverzorgingsproducten aan in het grootste assortiment van kappersgroothandels. Het gaat hier om verzorgingsproducten van grote en gerenommeerde merken op het gebied van haarverzorging zoals Biosilk, Affinage of Fudge, die al vele jaren ervaring hebben in het aanbieden van de beste producten en altijd de hoogste kwaliteit garanderen.

Pluizig haar wordt soepel en zacht met de verzorgingsproducten van Total Hair Service en dof haar krijgt een prachtige glans door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Zelfs als het haar van jouw klant erg beschadigd is door het gebruik van de verkeerde producten, het langdurig verven van het haar of schadelijke invloeden van buitenaf, kun je dit oplossen met onze kappersproducten.

Mooi en gezond haar? Zorg voor de juiste verzorging!

Door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken voor het haar van jouw klanten wordt het haar soepel, glanzend en gezond. De schade die door invloeden van buitenaf is aangebracht wordt hersteld en helemaal teniet gedaan, de kleur van geverfd haar komt beter uit en de coupe blijft langer en mooier zitten. Een prachtige coupe begint dan ook bij de juiste verzorging, die je aan al jouw klanten kunt geven door de beste kappersproducten bij Total Hair Service aan te bestellen.

Kappersproducten bij Total Hair

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt alleen aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend antwoord. 

Op onze webshop kun je een breed assortiment kappersproducten vinden, zoals haarverzorging, haarverf of vakartikelen. Ook houden we regelmatig interessante cursussen voor de kapper en barbier, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen!

Heb je vragen? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.